Erling Braut Haaland mister Nederland-kampen

Den norske stjernespissen har på ny blitt skadet, og mister med det de viktige VM-kvalifiseringskampene i november. En hel nasjon håpet Haaland skulle skyte Norge til VM i bortemøtet mot Nederland. 

Erling Braut Haaland går glipp av kampene mot Latvia og Nederland i VM-kvalifiseringen. Dette er et alvorlig skudd for baugen for Norges muligheter til å kvalifisere seg til et sluttspill for første gang siden år 2000. Oddsen for at Norge vinner gruppen sank umiddelbart hos odds sider verden over da nyheten sprakk. Etter 1-1 i første kamp mot Nederland på Ullevål tegner returoppgjøret i Amsterdam til å bli en ren gruppefinale, hvor vinneren går til VM i Qatar. Uten Haaland på banen blir det enda vanskeligere for Norge. 

Tennis

Indian Wells. US Open Champion eliminert i første etappe

I kveld på den prestisjetunge WTA -turneringen i Indian Wells fant en høy sensasjon sted: i den første kampen sluttet den nybakte US Open -mesteren Emma Radukanu å kjempe i turneringen.

Briten tapte i to sett til den 100. racketen i verden, Alexandra Sasnovich fra Hviterussland. Kampen varte 1 time og 26 minutter.

2. runde

Emma Radukanu (Storbritannia, 17) – Alexandra Sasnovich (Hviterussland) – 2: 6, 4: 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *