Erling Braut Haaland mister Nederland-kampen

Den norske stjernespissen har på ny blitt skadet, og mister med det de viktige VM-kvalifiseringskampene i november. En hel nasjon håpet Haaland skulle skyte Norge til VM i bortemøtet mot Nederland. 

Erling Braut Haaland går glipp av kampene mot Latvia og Nederland i VM-kvalifiseringen. Dette er et alvorlig skudd for baugen for Norges muligheter til å kvalifisere seg til et sluttspill for første gang siden år 2000. Oddsen for at Norge vinner gruppen sank umiddelbart hos odds sider verden over da nyheten sprakk. Etter 1-1 i første kamp mot Nederland på Ullevål tegner returoppgjøret i Amsterdam til å bli en ren gruppefinale, hvor vinneren går til VM i Qatar. Uten Haaland på banen blir det enda vanskeligere for Norge. 

Tennis

Leonardo Mayer Kunngjorde Pensjonisttilværelsen

Argentinsk – vinner av to ATP -turneringer

Den argentinske tennisspilleren Leonardo Mayer kunngjorde pensjonisttilværelsen, sa ATP -pressetjenesten :”Jeg hadde en pågående kamp. Selv da jeg kom med Wimbledon, sa jeg til meg selv at jeg ville stoppe en stund og se hvordan jeg følte meg. Og faktisk føler jeg meg bra. Jeg har mange ting å gjøre hjemme, mange ganger hadde vi grilling. Alt jeg gjorde var perfekt, og jeg var ikke lenger en spiller. “

Mayer er vinneren av to ATP -turneringer (begge 500 i Hamburg). Hans beste resultat på rangeringen er 21. plass.

Sjekk ut videoen nedenfor for det som uten tvil er Mayers mest minneverdige kamp for nøytrale tennisfans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *