Erling Braut Haaland mister Nederland-kampen

Den norske stjernespissen har på ny blitt skadet, og mister med det de viktige VM-kvalifiseringskampene i november. En hel nasjon håpet Haaland skulle skyte Norge til VM i bortemøtet mot Nederland. 

Erling Braut Haaland går glipp av kampene mot Latvia og Nederland i VM-kvalifiseringen. Dette er et alvorlig skudd for baugen for Norges muligheter til å kvalifisere seg til et sluttspill for første gang siden år 2000. Oddsen for at Norge vinner gruppen sank umiddelbart hos odds sider verden over da nyheten sprakk. Etter 1-1 i første kamp mot Nederland på Ullevål tegner returoppgjøret i Amsterdam til å bli en ren gruppefinale, hvor vinneren går til VM i Qatar. Uten Haaland på banen blir det enda vanskeligere for Norge. 

Hockey

NHL. Keeper Carey Price forlater Montreal for å søke om assistanse

Spilleren kommer ikke tilbake til isen i nær fremtid

NHL -klubben Montreal Canadiens kunngjorde at hovedmålvakten Carey Price har forlatt lagets beliggenhet og ikke vil spille når som helst snart.

Price vendte seg til Assistance Program, som ble opprettet i fellesskap av NHL og League Hockey League. Programmet hjelper spillere som har psykiske vansker, ulike avhengigheter og andre problemer.

Programmet er anonymt, så Price sine problemer ble ikke avslørt.

Forrige sesong hjalp Carey Canadiens med å nå Stanley Cup -finalen, der laget tapte mot Tampa Bay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *