Erling Braut Haaland mister Nederland-kampen

Den norske stjernespissen har på ny blitt skadet, og mister med det de viktige VM-kvalifiseringskampene i november. En hel nasjon håpet Haaland skulle skyte Norge til VM i bortemøtet mot Nederland. 

Erling Braut Haaland går glipp av kampene mot Latvia og Nederland i VM-kvalifiseringen. Dette er et alvorlig skudd for baugen for Norges muligheter til å kvalifisere seg til et sluttspill for første gang siden år 2000. Oddsen for at Norge vinner gruppen sank umiddelbart hos odds sider verden over da nyheten sprakk. Etter 1-1 i første kamp mot Nederland på Ullevål tegner returoppgjøret i Amsterdam til å bli en ren gruppefinale, hvor vinneren går til VM i Qatar. Uten Haaland på banen blir det enda vanskeligere for Norge. 

Football

Ronaldo scoret for Portugal og slo flere rekorder

Portugals spiss Cristiano Ronaldo har satt flere rekorder i en vennskapskamp mot Qatar (3-0), melder Opta .

For det første har Ronaldo oppdatert rekorden for antall mål for landslaget – nå har spissen 112 slike mål, dette er en verdensrekord.

For det andre har Ronaldo allerede scoret det 46. laget i landslagstrøya, dette er også en verdensrekord, ingen har scoret så mange lag før.

For det tredje gjorde Ronaldo sine 181. opptredener for det portugisiske landslaget, en rekord blant europeiske spillere. Ronaldo har passert Sergio Ramos , som ennå ikke er kalt inn for det spanske landslaget.

Tidligere ble Ronaldo kåret til den beste spilleren i september i Premier League.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *