Erling Braut Haaland mister Nederland-kampen

Den norske stjernespissen har på ny blitt skadet, og mister med det de viktige VM-kvalifiseringskampene i november. En hel nasjon håpet Haaland skulle skyte Norge til VM i bortemøtet mot Nederland. 

Erling Braut Haaland går glipp av kampene mot Latvia og Nederland i VM-kvalifiseringen. Dette er et alvorlig skudd for baugen for Norges muligheter til å kvalifisere seg til et sluttspill for første gang siden år 2000. Oddsen for at Norge vinner gruppen sank umiddelbart hos odds sider verden over da nyheten sprakk. Etter 1-1 i første kamp mot Nederland på Ullevål tegner returoppgjøret i Amsterdam til å bli en ren gruppefinale, hvor vinneren går til VM i Qatar. Uten Haaland på banen blir det enda vanskeligere for Norge. 

Boksing

Scott: “Wilder Fortjener En God Ferie”

Treneren for Bronze Bomber vil ikke la avdelingen sin trene på en stund

Malik Scott , trener for amerikanske Deontay Wilder (42-2-1, 41 KO), sier at etter å ha tapt en kamp med verdensmester i tungvekt i WBC, vil britiske Tyson Fury (30-0-1, 21 KO), forby til avdelingen en stund for å trene og til og med snakke om boksing.

Spesialisten er sitert av metroen.co.uk -ressursen :“Alt er bra med Deontay. Etter kampen gikk vi til legen. Han har en delt leppe og en brukket arm. Knust finger og noe sånt, men livet fortsetter.

Jeg vil virkelig ikke at Wilder skal snakke om boksing en stund. Han må hvile godt, spesielt etter et slikt nederlag. Etter omkampen med Fury ble han forvirret og trente hele tiden, og deretter retten, som også holdt ham i en engstelig tilstand.

Han tok aldri en pause, så han fortjener en god ferie, og jeg skal sørge for at han får det. Jeg skal besøke ham om noen dager og tilbringe litt tid med ham. “

Tyson Fury beseiret Deontay Wilder i årets beste kamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *