Erling Braut Haaland mister Nederland-kampen

Den norske stjernespissen har på ny blitt skadet, og mister med det de viktige VM-kvalifiseringskampene i november. En hel nasjon håpet Haaland skulle skyte Norge til VM i bortemøtet mot Nederland. 

Erling Braut Haaland går glipp av kampene mot Latvia og Nederland i VM-kvalifiseringen. Dette er et alvorlig skudd for baugen for Norges muligheter til å kvalifisere seg til et sluttspill for første gang siden år 2000. Oddsen for at Norge vinner gruppen sank umiddelbart hos odds sider verden over da nyheten sprakk. Etter 1-1 i første kamp mot Nederland på Ullevål tegner returoppgjøret i Amsterdam til å bli en ren gruppefinale, hvor vinneren går til VM i Qatar. Uten Haaland på banen blir det enda vanskeligere for Norge. 

Boksing

Tyson FURY: “Jeg er nå den største tungvekten i min tid”

WBC Heavyweight Champion Tyson Fury (31-0-1, 22 KOs) kommenterte sin tredje kampseier mot Deontay Wilder (42-2-1, 41 KOs). 
 
“Jeg er nå uten tvil den største tungvekten i min tid, nummer én. Sjekk hva jeg har gjort i de fem siste kampene. Jeg kjempet mot den sterkeste slagmannen i historien til vår sport. Ikke en gang, ikke to ganger, men tre ganger. En farlig person, sier Fury.

Oktober slo Fury ut Deontay Wilder og forsvarte tittelen.  Under kampen slo Wilder og Fury hverandre ned to ganger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *