Hockey

Verdensmesterskap i hockey. Det er gull. Canada slo Finland i finalen på overtid

Finland klarte ikke å vinne den andre i rekken finalen

Før finalen i verdensmesterskapet i hockey fikk Finland og Canada omtrent de samme vinnersjansene, og la merke til finnenes gode forsvarsspill og Canadas gode angrep.

I den første perioden hadde Maple en fordel, men laget ble bortskjemt med å sende ut. Finland konverterte det andre flertallet da Ruohomaa vakkert stoppet pucken på en nikkel og spilte ut Camper. Fram til slutten av perioden ble Canada nok en gang tvunget til å spille i minoritet, etter å ha klart å slå tilbake.

Riktignok begynte den andre perioden allerede med slettinger fra finnene, noe som gjorde at Canada raskt kunne utligne poengsummen.

På slutten av det andre 20 -minuttet, med en lik kamp, ​​klarte Canada å kaste pucken, men den ble kansellert etter å ha sett reprisen – det var en offside -posisjon da han kom inn i sonen.

Men den tredje perioden var bedre enn starten på Finland, som kom foran og så ut til å holde kampen under kontroll. Canada ble imidlertid hjulpet av motstanderens foul og flertallets konvertering – 2: 2 takket være det vakre målet til Enrique. Som et resultat gikk kampen inn i en 20 minutter lang 3v3-overtid.Heldigvis ble gullets skjebne avgjort på ekstra tid, og ikke i en shootout.

Generelt sett så finnene bedre ut på overtid, men Canada, etter å ha spilt innkast i sin sone, organiserte en vakker kontring og vant 3: 2.

Det kanadiske landslaget svarte på finnene for nederlaget i den siste VM -finalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *