Erling Braut Haaland mister Nederland-kampen

Den norske stjernespissen har på ny blitt skadet, og mister med det de viktige VM-kvalifiseringskampene i november. En hel nasjon håpet Haaland skulle skyte Norge til VM i bortemøtet mot Nederland. 

Erling Braut Haaland går glipp av kampene mot Latvia og Nederland i VM-kvalifiseringen. Dette er et alvorlig skudd for baugen for Norges muligheter til å kvalifisere seg til et sluttspill for første gang siden år 2000. Oddsen for at Norge vinner gruppen sank umiddelbart hos odds sider verden over da nyheten sprakk. Etter 1-1 i første kamp mot Nederland på Ullevål tegner returoppgjøret i Amsterdam til å bli en ren gruppefinale, hvor vinneren går til VM i Qatar. Uten Haaland på banen blir det enda vanskeligere for Norge. 

Hockey

Verdensmesterskap i hockey. Det er gull. Canada slo Finland i finalen på overtid

Finland klarte ikke å vinne den andre i rekken finalen

Før finalen i verdensmesterskapet i hockey fikk Finland og Canada omtrent de samme vinnersjansene, og la merke til finnenes gode forsvarsspill og Canadas gode angrep.

I den første perioden hadde Maple en fordel, men laget ble bortskjemt med å sende ut. Finland konverterte det andre flertallet da Ruohomaa vakkert stoppet pucken på en nikkel og spilte ut Camper. Fram til slutten av perioden ble Canada nok en gang tvunget til å spille i minoritet, etter å ha klart å slå tilbake.

Riktignok begynte den andre perioden allerede med slettinger fra finnene, noe som gjorde at Canada raskt kunne utligne poengsummen.

På slutten av det andre 20 -minuttet, med en lik kamp, ​​klarte Canada å kaste pucken, men den ble kansellert etter å ha sett reprisen – det var en offside -posisjon da han kom inn i sonen.

Men den tredje perioden var bedre enn starten på Finland, som kom foran og så ut til å holde kampen under kontroll. Canada ble imidlertid hjulpet av motstanderens foul og flertallets konvertering – 2: 2 takket være det vakre målet til Enrique. Som et resultat gikk kampen inn i en 20 minutter lang 3v3-overtid.Heldigvis ble gullets skjebne avgjort på ekstra tid, og ikke i en shootout.

Generelt sett så finnene bedre ut på overtid, men Canada, etter å ha spilt innkast i sin sone, organiserte en vakker kontring og vant 3: 2.

Det kanadiske landslaget svarte på finnene for nederlaget i den siste VM -finalen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *